Číslo projektu: 41p30 Označení: | Čísla předchozích projektů: --- |
Název projektu: | Alternative procedures of food sample preparation for analysis of heterocyclic aromatic amines. Application in analysis of typical Czech meals |
|
Druh projektu: | Vědecká spolupráce |
Posouzení : | zamítnuto |
Poznámka: | Es wurde empfohlen, sich an das Programm der Wissenschaftlich-technischen Zusammenarbeit zwischen Österreich und der Tschechischen Republik zu wenden, das die Forschungsprojekte unterstützt. |
_____________________________________________________________________________________________________________________
| Rakousko | Česká republika |
| | |
Předkladatel: | Sontag Gerhard, Univ.-Prof. Dr. | Lemr Karel, RNDr., Ph.D. |
Vzdělávací instituce: | Universität Wien | Univerzita Palackého v Olomouci |
Fakulta: | | Přírodovědecká fakulta |
Ústav/katedra: | Institut für Analytische Chemie | Katedra analytické chemie |
E-mail: | gerhard.sontag@univie.ac.at | lemr@prfnw.upol.cz |
Tel.: | +431-4277-52303 | +420.585 634 415 |
| | |
_____________________________________________________________________________________________________________________
Trvání projektu od do: |
01/01/2005 - 12/31/2005 | Prodloužení do: |
|
_____________________________________________________________________________________________________________________
_____________________________________________________________________________________________________________________
| Zaměstnanci | Studenti |
Počet účastníků z Rakouska: | | |
Počet účastníků z ČR: | | |
Celkové ukončení projektu: | |
|